Ihanat, rentouttavat  vartalohoidot ja tehokaat ihoa kiinteyttävät hoidot LCN Plasma

 • Tule hetkeksi rentoutumaan. 

  Lupaamme, että poistut Upeudesta virkistyneenä.


  Hemmoteluhoito on myös ihana lahja !


 • Name
 • Name
 • Kuumakiviterapia

  Kietoudu lämpimään tunteeseen! Kuumakivihieronta rentouttaa, purkaa lihasjännityksiä sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa. Todellinen kehon ja mielen terapia purkaa stressitiloja sekä rauhoittaa. Tämä hoito on suosittu lahja. Valitse 60 minuutin selkäterapia tai ihanan rauhallinen 90 minuutin kokovartalohoito.

  60 minuuttia 75 € (selän alue) 

  90 minuuttia 95 € (kokovartalo)

LCN Plasma ihoa kiinteyttävä ja juonteita madaltava hoitomuoto

Upea uutuus, Plasmahoito. Plasmavälähdykseen perustuva LCN Plasma kiinteyttää ihoa ilman että hoitopään neula koskettaa ihoa. Hoitopäästä hypähtävä plasmasalama muodostaa iholle pienen höyrystymispisteen, iho supistuu ja kiinteytyy välittömästi. Hoidon jälkeen iho jatkaa kiinteytymistään noin kolmen kuukauden ajan fibroblast-soluissa tapahtuvan lisääntyneen kollageenin tuotannon ansiosta. Iho kiinteytyy siis heti, mutta lopullinen hoitotulos nähdään noin kolmen kuukauden kuluttua. Hoidolla voidaan kiinteyttää veltostunutta ihoa ja hoitaa juonteita. Voimme hoitaa myös arpia ja pigmenttimuutoksia. Plasma on hyvä vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille. 


 • Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on:

  flunssa tai jokin aktiivinen tulehdus, rytmihäiriöitä, sydämentahdistin tai epilepsia, haavojen paranemiseen vaikuttava sairaus, hoitamaton diabetes, HIV tai Hepatiitti. Jos käytät säännöllisesti verenohennuslääkettä, asperiinia, kortisonilääkitystä tai Mäkikuismaa (St. Johans Wort). Hoitoa ei tehdä myöskään raskaus tai imetysaikana. Suosittelemme ennen suunalueen hoitoa herpes estolääkitystä.

 • Hoidettavat alueet:

  Ylä -/ alasilmäluomi, juonteet silmän ympärillä, juonteet suun ja huulien ympärillä, korvan edessä olevat juonteet, kaula, pystyjuonteet kulmakarvojen välissä, otsan poikittaiset juonteet, laskeutuneet kulmakarvat, akne-, raskaus- ja venymäarvet ja j pigmenttimuutokset. Hoidolla voidaan kiinteyttää alueita myös vartalolta, esim. käsivarsia eli alleja tai vaikkapa veltostunutta ihoa vatsanseudulta

 • LCN Plasma, hoitoon valmistautuminen

  Samana päivänä ei suositella nauttimaan kofeiinipitoisia juomia, särkylääkkeitä tai valkosipulia. Omega 3 valmisteiden käyttöä suositeltava välttää muutamia viikkoja. Huomioithan aikatauluissasi että hoidetulle alueelle muodostuu pieniä rupia noin viikoksi. Tänä aikana ihoa ei saa meikata. Riippuen hoidetusta alueesta ihon voi halutessaan peittää kevyesti esim huivilla tai aurinkolaseilla.

 • Plasmahoidon jälkeen, kotihoito (noin 7-14 päivää)

  Ihon tulee antaa parantua rauhassa. Hoidetulle ihoalueelle EI tule levittää paranemisaikana mitään kosteus-/hoitovoidetta, meikkiä eikä kylmägeeliä. Vältä ihon koskettelua, uimista ja hikoilua. Vain tarvittaessa ihoa huuhdellaan (pelkällä vedellä) ja taputellaan hellästi kuivaksi.  Ihon parannuttua iho tulee suojata SPF30 aurinkosuojalla 4-6kk.

 • Name
 • Talvipäivän pelastus -koko vartalon hemmotteluhetki

  Hetki itselle ja rentoutumiselle. Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ja säärten laavakivihieronnan, kasvojen alkupuhdistuksen, lyhyen kasvohieronnan ja naamion sekä hoitovoiteiden levityksen. Hoito saatavilla erikoiskampanjassa talvikaudella, seuraa ilmoittelua ja varaa oma rentoutumishetkesi.

 • Polynesia Spa Ritual

  Eksoottinen Spa vartalohoito vie rentouttavalle matkalle Polynesian saaristoon. Hoidon neljä eri vaihetta ovat kuin pysähdyksiä eri saarien aistillisissa maisemissa:

  Manihin siniset laguunit, Taha’an makea vanilja, Bora Boran valkeat hiekat ja Raiatean Tiare Apetahi kukasta valmistettu pyhäöljy vievät ylelliselle hemmottelumatkalle, jonka tunteen ja tuoksun haluaa jatkuvan myös kotona! 

  Hoito sisältää jalkakylvy, osavartalokuorintakuorinnan, hieronnan käsin ja Tuipos-hiekkanyyteillä sekä kosteuttavan hoitoöljyn levityksen. HOITO TAUOLLA, EI TÄLLÄ HETKELLÄ VALIKOIMASSA. 

 • Name
Made with Qards