Haluamme huomioida jokaisen asiakkaan tarjoten rauhallisen ja rentouttavan hoitohetken. Tämän vuoksi puhelin aina äänettömällä ja emme vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Jos emme pääse vastaamaan, laitathan yhteydenottopyynnön yhteystietoineen tekstiviestitse tai sähköpostitse. Palaamme asiaan kaikille viestin jättäneille mahdollisimman pian. Halutessasi voit katsoa vapaita aikoja ja varata ajan myös suoraan internet-ajanvarauspalvelun kautta.  Internet-ajanvaraukseen pääset myös facebookin kautta ja voit tehdä varauksen kätevästi facebook-tunnuksillasi tai instagramin kautta.

Palvelemme sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tämän vuoksi olemme paikalla ajanvarausten mukaan, viimeistään 10 minuuttia ennen ajanvarauksen alkua. Pyydämme saapumaan ajanvaraukselle täsmällisesti, enintään 5 minuuttia ennen ajanvarauksen alkua, jotta edellinen asiakas saa nauttia oman hoitohetkensä rauhassa rentoutuen. Toivomme asiakkaiden asioivan lahjakortti - ja tuoteostosten merkeissä shoppituntien aikaan (julkaisemme ne viikkokohtaisesti facebook ja instagram sivuillamme), muut hetket haluamme rauhoittaa ajanvarauksen tehneille asiakkaille ja heidän hemmotteluhetkilleen. Voit myös varata henkilökohtaisen ostosajan, mikäli shoppihetket eivät sovi aikatauluusi. Ulko-ovemme aina lukossa, soitathan saapuessasi ovikelloa niin tulemme avaamaan oven.

Mikäli joudut perumaan varatun aikasi, teethän sen viimeistään vuorokautta aiemmin. Aika on mahdollista siirtää tai perua myös internet-ajanvarauksen kautta ympärivuorokauden. Aikaa mahdollista siirtää tai se on mahdollista perua vielä varausta edeltävänä päivänä, 24h ennen ajanvarauksesi alkua sähköpostitse, tekstiviestitse tai puhelimitse. Huomioit silloin niin työntekijän kuin mahdollisen peruutusaikaa odottavan asiakkaan. Viime hetken peruutuksesta veloitamme 50% ja peruuttamattomasta varauksesta 80%  palvelun hinnasta ja vastaavasti lahjakorttihoidoista veloitamme puolet tai 80% varauksen arvosta lahjakortilta.

Ethän tule hoitoon sairaana. Siirräthän varaustasi, jos sairastut. Huomioit tällöin työntekijän ja muut asiakkaat. Osa hoidoista ei myöskään mahdollista suorittaa jos asiakas flunssainen tai hänellä aktiivisessa vaiheessa oleva huuliherpes. Myös raskaus, leikkausoperaatiot, syöpähoidot ja monet lääkitykset voivat vaikuttaa, konsultoithan lääkäriäsi ennen hoitoa, jotta voimme taata sinulle turvallisen ja tuloksellisen hoidon.

Lämpimästi tervetuloa!

Name
Made with Qards