Kauden edut

Täältä löydät voimassa olevat edut ja tarjoukset. Kanta-asiakkaille tarjoamme lisäksi etuja hoidoista ja muista hinnoista.

Tammikuun asiakasedut

Tammikuu 2024 on Kauneushoitola UPEUDEN 10 vuotis juhlakuukausi. Vaihtuvia etuja luvassa, seuraa ilmoitteluamme facebookissa ja instagramissa.

Helmikuun asiakasedut

edut julkaistaan kuun vaihtuessa  • BTB13 kasvohoidot UPEUDESTA

    Tehokkaat suomalaisen BTB13 tuotesarjan mikroneulaushoidot ja käsin tehtävät räätälöidyt kasvohoihoidot saatavissa nyt meiltä. Myymälämme valikoimassa myös kattavasti tuotesarjan kotihoitotuotteita. Tervetuloa tutustumaan tehokkaisiin kotimaisiin tuotteisiin!


Kanta-asiakasedut

Edut voit lunastaa UPEUDEN kanta-asiakkaana

  • Tutut edut uudella kortilla pisteillä lunastaen

    Edut ovat henkilökohtaisia ja niitä ei ole mahdollista ottaa rahana tai lahjakortille. Etuhintaiset tai veloituksettomat käynnit eivät kerrytä kanta-asiakaspisteitä. 

  • Kanta-asiakaskortilla tuotteita ja palveluita täysin veloituksetta (edut henkilökohtaisia)

    Tehdessäsi tuoteostoksia ja ostaessasi palveluita UPEUDESTA keräät pisteitä kanta-asiakaskortillasi. Pisteillä voit valita itsellesi tuotteita tai palveluita veloituksetta, pääset siis tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin ilman riskiä tai voit hemmotella itseäsi jo tutuksi tulleella palvelulla tai tuotteella. Aika ihanaa, eikö? 

Made with Qards