Rakennekynnet ja kestolakkaukset

Kädet ovat käyntikorttisi

Huolitellut kynnet ja kädet huomataan. Sopolish Protect & Peel -kestolakkaus on suuri kynsi-innovaatio. Huolitellut kynnet ja lakkauksen saat poistettua nopeasti itse, ilman vahvoja ja vaivalloisia kemikaaleja. Tule kokeilemaan ja ihastu! 

ProNails rakennekynsillä saat vahvat ja luonnolliset kynnet. Rakennekynsiin myös runsaasti koristelumahdollisuuksia. 

TÄLLÄ HETKELLÄ EMME OTA KYNSIASIAKKAITA JA TÄMÄN VUOKSI AIKOJA EI VARATTAVISSA INTERNET-AJANVARAUKSESSA.

Meiltä myös laadukkaat käsienhoitotuotteet sekä naisille että miehille.

Name
 • Sopolish Protect & Peel -kestolakkaus


  Sopolish Protect & Peel -kestolakkausmetodilla saadaan tehtyä asiakkaan kynsiä suojaava kestolakkaus, jonka poistaminen onnistuu kotona repäisemällä muutamassa sekunnissa. 

  Lakkausta varten omaa kynttä ei karhenneta tai vahingoiteta. Luonnonkynnen päälle kiinnitetään ohut suojakalvo ja lakkaus tehdään tämän kalvon päälle. Lakkauksen poistamiseen ei tarvitse voimakkaita kemikaaleja ja asiakkaan ei tarvitse varata aikaa poistoon ammattilaiselle, lakkauksen saa poistettua hetkessä itse vetämällä koko lakkauksen kalvon kanssa kynnen pinnalta. Helppoa ja vaivatonta.

  Sopolish Protect & Peel -kestolakkaus on ihanteellinen myös heille jotka haluavat huolitellut kynnet juhlaan tai vaikkapa lomamatkalle. Arkeen palatessa lakkaus on helppo poistaa itse. Luonnonkynsi pysyy vahingoittumana lakkauksen ja kynnen välissä olevan kalvon avulla.

 • Name
 • Name
 • Sopolish Protect & Peel -kestolakkaus 


  Mitä: 

  Kauniit lakatut kynnet.


  Kenelle: 

  Kaikille naisille, jotka haluavat luonnonkynsilleen pitkäkestoisen, kiiltävän lakan ja ihanan värin. Ihanteellinen myös heille jotka haluavat huolitellut kynnet juhlaan tai vaikkapa lomamatkalle.


  Miksi: 

  Laitto kestää vain noin puoli tuntia ja lakka kestää kauniina 14 päivän ajan. Helppo poistaa itse, ilman kemikaaleja.


 • Sopolish Protect & Peel -kestolakkaus


  - Kaunis lakkaus 14 päiväksi

  - Kestävä kiilto

  - Ei buffausta, ei viilausta, ei poraamista

  - Luonnollisen ohuet kynnet

  - Ei kuivatusaikaa, kovetetaan uv-valossa

  - Ei lohkeile, irtoile tai haalistu

  - Vastustamattomat värit jokaiselle naiselle

  - Lakan ja kynnen väliin kiinnitetään ProNailsin innovatiivinen keksintö - suojakalvo, joka suojaa luonnonkynttäsi ja mahdollistaa lakan repäisemisen pois muutamassa sekunnissa.

 • Name
 • ProNails rakennekynnet geelillä


  Valikoimassa niin sanotut klassiset rakennekynnet sekä ultra ohuet vahvat kynnet -tekniikalla toteutettavat todella luonnolliset ja ohuet vahvat geelikynnet. 

  Geelikynsillä saat tarvittaessa omiin kynsiisi lisäpituutta ja vahvuutta. Suositeltu huoltoväli noin 4 viikkoa jotta kyntesi ovat kauniit, vahvat, kiitävät ja helpot. Eivät vaadi ns kotihuoltoa. Rakennekynsistä mahdollista tehdä lyhyet ja luonnolliset mutta yhtälailla myös pitkät, näyttävät ja koristellut kynnet luonnistuvat laadukkailla kynsigeeleillämme.

 • Name
Made with Qards