HydraFacial™-erikoiskasvohoidot tekevät lähes ihmeitä ihollesi. Varaa oma aikasi ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon! Meiltä UPEUDESTA kattavin HydraFacial-hoitovalikoima Kuopiossa.

 • Name
 • HydraFacial™-erikoiskasvohoidot

  Unohda kivuliaat ihonpuhdistukset ja ihastu HydraFacial™-kokemukseen!

Mikä on HydraFacial ™?

HydraFacial™-menetelmä samanaikaisesti puhdistaa ja kuorii ihoa, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä, sekä imeyttää ihoon ainutlaatuisia tehoaineita.  Spiraalimaiset, patentoidut HydroPeel™ -hoitokärjet kuorivat nestepyörteen avulla ihoa kivuttomasti, mutta erittäin tehokkaasti. Hoidossa ainutlaatuiset tehoaineet imeytetään ihoon Vortex-Fusion™-pyörreimeytystekniikalla. Hoitavat aineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä hoidon jälkeen, mikä parantaa edelleen hoidon tuloksia. Vaikutuksen huomaat vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeenkin. HydraFacial™-hoitotiivisteissä on käytetty ainoastaan tutkittuja ja turvallisiksi todettuja ainesosia.

Name

HydraFacial™-hoidon edut

HydraFacial™-hoito on kivuton ja sopii kaikille ihotyypeille. HydraFacial™-hoidon avulla voit saada nopeasti upeita tuloksia. HydraFacial™ mm. kuorii ja puhdistaa ihohuokosia, häivyttää juonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa sekä poistaa pigmenttimuutoksia. Sarjahoitona kokonaisuus on entistä tehokkaampi! Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri Sinun ihollesi sopivimman HydraFacial™-hoidon tai hoitokokonaisuuden.

Kaikkiin HydraFacial™-hoitoihin sisältyy ensimmäiseksi HydroPeel™-kärjillä tapahtuva ihon puhdistus, pehmennys ja kuorinta. Tässä hoidon aloittavassa puhdistuksessa käytetään Activ-4 -seerumia, joka syväpuhdistaa ihon tehokkaasti pehmentämällä talia. Seuraavaksi ihohuokoset puhdistetaan kivuttomasti ja miellyttävästi ainutlaatuisella pyörrepuhdistuksella, joka tyhjentää musta- ja valkopäät. Erityinen Beta HD-seerumi sisältää salisyylihappoa ja tekee ihosta todella raikkaan!

HydraFacial™-hoidossa tehoaineet imeytetään aina puhtaaseen ja kuorittuun ihoon. Antiox+ Even Tone & Firming -seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa ja tehon voi tuntea lähes välittömästi. HydraFacial™-hoitoon voit aina liittää myös joko ikääntymismuutoksiin käytettävän DermaBuilder -tehoseerumin ja/tai puhdistavan GlySal™ -happokuorintaliuoksen (sis. glykoli- ja salisyylihappo). 

Name

HydraFacial™-erikoiskasvohoidot


Valitse omasi ja varaa aika.

 • HydraFacial™ Signature-kasvohoito (entinen Hydration)

  sis. alkupuhdistus, kevyt kuorinta, ihonpuhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys, tehoaineiden imeytys ja hoitovoiteiden levitys.

 • HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito (entinen Deep Clean)

  sis. alkupuhdistus, kevyt kuorinta, kirkastava ja syväpuhdistava GlySal-happokuorinta, ihonpuhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys ja hoitovoiteiden levitys.

 • HydraFacial™ Age Refinement -kasvohoito (entinen Anti-Age)

  sis. alkupuhdistus, kevyt kuorinta, GlySal-happokuorinta, ihonpuhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys - lisätehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseerumi, hoitovoiteiden levitys.

 • Täydennä HydraFacial™ -kasvohoitoa 

  Voit täydentää kasvohoitoasi mm. HydraFacial™ lymfaterapialla (laitteella tehtävä nestekiertoa parantava hieronta) ja/tai decolteen ja kaulan alueen hoidolla. Meitä saatavissa myös kivuton ja tehokas LED-valohoito HydraFacial-kasvohoidon yhteydessä tai erillisenä hoitona.

ENNEN JA JÄLKEEN

HydraFacial™-hoidolla voidaan saavuttaa upeita tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Sarjahoitona HydraFacial™ auttaa vaikeisiinkin iho-ongelmiin: epäpuhtaudet, pintajuonteet, elottomuus, värivirheet: HydraFacial™ auttaa!

Name
Name
Name

Saatavissa myös sarjahoitona: kolme hoitoa on -15% alennus koko hoitosarjasta ja kuusi hoitoa on viisi normaalihintaista hoitoa ja kuudes veloituksetta. Lisäksi mahdollista hyödyntää kerran 10% alennus HydraFacial -kotihoitotuotteista aina hoitosarjan yhteydessä. Sarjahoiton hoidot tehdään 2-3 viikon hoitovälillä (vaalentavat hoidot tarvittaessa 1-2viikon välillä). Suosittelemme varamaan kaikki hoitosarjan hoidot kerralla, jotta voimme taata sinulle hoitoa varten sopivan päivän ja kellonajan.

Made with Qards