• Name
 • Ripsipalvelut

  Ripsienpidennykset useiden vuosien kokemuksella koulutetulta ja sertifioidulta Xtreme Lashes-ripsimuotoilijalta. Jatkokoulutuksina Xtreme Lashes Volumation -volyymiripsikoulutus sekä YUMI Lashes -kestotaivutuskoulutus. Vuonna 2015 ensimmäistä kertaa järjestetyissä 

  Xtreme Lashes ripsienpidennysten Suomenmestaruus -kilpailuissa 

  Kauneushoitola UPEUS ja Heli Niskanen saavutti ensimmäisen sijan / kultaa. 

  Meiltä valittavanasi maailman johtavan ripsienpidennysmerkin Xtreme Lashesin klassiset ripsienpidennykset, Volumation™ volyymiripset, X-wrap- ja Ellipse HD -ripset.

  Luonnonripsiä voi korostaa vaihtoehtoisesti myös kestovärjäyksellä. Kestovärin lisäksi näyttävyyttä voidaan lisätä tekemällä ripsiin ensin Yumi™ Lashes -ripsien kestotaivutus. Lopputulos on katsetta avartava ja silmiä kauniisti kehystävä, mutta ei vaadi huoltoa tai poistoa kuten ripsienpidennykset, joten kestovaivutus on oivallinen valinta yksittäistä tilaisuutta ajatellen tai vaikka lomamatkaa ajatellen.


 • Xtreme Lashes -ripsienpidennys


  Kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan. Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (käytössä 3 eri kaarevuutta), ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 6 -15 mm. Jokaiselle asiakkaalle luodaan juuri sellaisen ilme, jonka hän haluaa. 


  Käytössä Xtreme Lashesin uusi FlexFusion with Rapid Cure Technology -liima. Liima ei vaadi pitkää kuivatusaikaa ja sopii silti herkkäsilmäisille, koska akrylaattien määrä on säädetty minimiinsä. Liimasta myös versio joka ei sisällä mustaa väriainetta ja on myös sitä myötä sopiva myös herkkemmillekin asiakkaille. Ripsiliimojen uusi aikakausi on alkanut.

  UPEUDESSA sinua palvelee:

  Sertifioitu Xtreme Lashes ripsimuotoilija ja kouluttaja Heli Niskanen


 • Name
 • Name
 • Xtreme Lashes Volumation™ -volyymiripset


  Volyymiripsissä käytetään entistä ohuempia ja kevyempiä kuituja. Kuidun ollessa keveämpi niitä voidaan liittää yhteen luonnon ripseen useampi kappale, luoden näin lisävolyymia.

  Riippuen asiakkaan omista ripsistä sekä valittujen kuitujen paksuuksista, pituuksista ja määrästä on mahdollista luoda hyvin luonnollinen tai runsas look.


  Käytössä Xtreme Lashesin uusi FlexFusion with Rapid Cure Technology -liima. Liima ei vaadi pitkää kuivatusaikaa ja sopii silti herkkäsilmäisille, koska akrylaattien määrä on säädetty minimiinsä. Ripsiliimojen uusi aikakausi on alkanut, • Name
 • Yumi™ Lashes ripsien kestotaivutus

  Yumi™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™ Lashes-kestotaivutus on vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Ainutlaatuisella kestotaivutuksella ja kestoväreillä korostamme silmiesi luonnollista kauneutta.

  Yumi™ Lashes -ripsien kestotaivutus on vallankumouksellinen  kauneuden maailmassa. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi™ Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman.

  Kuvan kestotaivutus tehty UPEUDESSA. Ripset kuvattu ennen taivutusta (vasen reuna) ja heti taivutuksen jälkeen (oikea reuna), mallilla ei silmämeikkiä, vain taivutuksen yhteydessä tehty kestovärjäys ja kosteuttava hoito-aine ripsissä.

  Käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein eli kun kutakuinkin kaikki omat ripset ovat vaihtuneet luonnollisesti, tällöin emme rasita omaa ripseä ja lopputulos on kaunis ja pitkäkestoinen. 

  Huomioithan, että emme voi tehdä käsittelyä jos jos olet aiemmin saanut ärsytystä tai allergisenreaktion kestotaivutus-/permanentti-/ripsipermanenttiaineista tai kesto-/hius-/hennaväreistä. Emme tee kestotaivutuskäsittelyä myöskään raskaus- tai imetysaikana sillä hormonitoiminnan muutosten myötä emme voi taata onnistunutta lopputulosta. 

 • Xtreme Lashes X-Wrap  -ripsienpidennys


  X-Wrap -kuitu on muotoiltu optimaalisesti ja siinä on laaja otepinta. Kuitu on myös korkeussuunnassa ohuempi kuin klassinen kuitu ja sitä myötä kevyempi ja pehmeämpi mutta yhtä näyttävä ellei näyttävämpi kuin klassinen ripsienpidennyskuitu. Kuitu on 53% kevyempi kuin vastaava klassinen kuitu, pidennykset ovat siis höyhenen keveät ja entistä ripsiystävällisemmät. Tämä erikoiskuitu on asiakkaidemme suosikki!


  Riippuen asiakkaan omista ripsistä sekä valittujen kuitujen paksuuksista, pituuksista ja määrästä on mahdollista luoda luonnollinen tai runsas look. 


  Käytössä Xtreme Lashesin uusi FlexFusion with Rapid Cure Technology -liima. Liima ei vaadi pitkää kuivatusaikaa ja sopii silti herkkäsilmäisille, koska akrylaattien määrä on säädetty minimiinsä.  • Name
Made with Qards