Klassiset kasvohoidot

Hemmottele itseäsi uudistavalla, puhdistavalla tai rauhoittavalla kasvohoidolla. Thalgon ja iS Clinicalin kasvohoidot Kuopiossa vain UPEUDESTA.

 • Name
 • iS Clinical -kasvohoidot 

  Tehokkaat puhdistavat ja hoitavat kasvohoidot ja laaja valikoima tehokkaita iS Clinical kotihoitotuotteita UPEUDESTA.  

  * Fire & Ice -kasvohoito on puhdistava ja kirkastava kasvohoito lähes kaikille ihotyypeille, sis. kevyen kemiallisen kuorinannan. Hoito palveluvalikoimassa eri pituisina hoitokokonaisuuksina.

  *Foaming Enzyme -kasvohoito on kevyempi kirkastava ja puhdistava hoito. Hoito soveltuu myös herkemmälle puhdistusta kaipaavalle iholle.

  * Honey Enzyme -kasvohoito on hemmotteleva, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito kaikille ihotyypeille.

  * Exfoliating Clear Skin -kasvohoito soveltuu erityisesti rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle kuorimaan ihoa hellävaraisesti rauhoittaen ja parantaen ihoa.

  INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita. Hajusteeton iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, monipuolisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, ihoa kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista, jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Ennaltaehkäisevät ja korjaavat hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa. 

 • Name
 • Kasvohoito

  Hemmotteluhetki itselle tai lahjaksi. Kasvohoito aloitetaan kasvojen alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Kuorinnan jälkeen kasvot, kaula ja decoltee hierotaan. Ihoa tehohoidetaan ihotyypillesi sopivalla kasvonaamiolla ja lopuksi iho kosteutetaan kotihoitoseerumeilla ja -voiteilla. Hoito räätälöidään asiakaskohtaisesti ja sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon kesto 60-75 min, 85 € .


  Epäpuhtaalle iholle löytyy omat erikoishoitonsa. Huomioithan, että emme tee perinteisiä ihonpuhdistuksia (höyrytys + mekaaninen puhdistus). Suosittelemme ihonpuhdistusta kaipaavalle iholle tehokkaan puhdistuksen takaamiseksi HydraFacial -laitehoitoa tai iS Clinical sarjan Fire & Ice -kasvohoitoa. 

 • Name
 • Heart of the Ocean -kasvohoito

  Onko sinulla lahjakortti Hearth of the Ocean -kasvohoitoon?Se on Thalgon syväkosteuttava kasvohoito Ultrahydra Marine mask -erikoisnaamiolla.  Hoito soveltuu kaikille, jotka kaipaavat ihon täydellistä kosteuttamista sekä pinnalta että pintaa syvemmältä. Ihosta tulee täydellisen kosteutettu, ensijuonteet silottuvat ja iho on jälleen säteilevä ja kaunis.

  70min 80 €

 • Meiltä löydät myös tehokkaat kasvojenhoitotuotteet kotikäyttöön. 

  Meillä kaupungin laajin iS Clinical tuotesarjan tuotevalikoima sekä valikoidut tuotteet Thalgolta. 

 • Name

Iho hehkumaan!

 


Made with Qards